lördag 23 mars 2013

LCHF Valnötsbröd II

Glömde helt bort att jag tidigare gjort ett valnötsbröd, så idag gjorde jag ett nytt, detta blev faktiskt ännu bättre då jag inte malde valnötterna utan bara hackade dem grovt

Ingredienser till 8 st bullar

2,5 dl Mandelmjöl
1/2 dl Fiberhusk
1/2 dl Solrosfrön
1/2 dl Valnötter
1/2 dl Linfrön
1/2 msk Bakpulver
1 tsk Salt
4 Ägg
150 g Färskost
50 g Cocosolja

- Blanda de torra ingredienserna
- Smält cocosoljan
- Blanda i ägg, ost och oljan i de torra ingredienserna
- Rör ihop till en smet, låt stå i fem minuter
- Dela degen i 8 bitar, forma till runda bullar, jag brukar ta vatten på händerna för att få riktigt fina bullar
- Baka i 200 grader i 20 minuter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar